Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

У «Київстарі» відреагували на заяву СБУ про арешт активів російських олігархів

Компанія «Київстар» працює у звичному режимі
фото з сайту ПереяславСіті

Компанія «Київстар» опублікувала свою офіційну позицію щодо повідомлення правоохоронців про арешт активів трьох російських олігархів на суму 17 мільярдів гривень.

Як повідомляється, компанія «Київстар» працює у звичному режимі, надає 24 млн абонентам високоякісні послуги цифрового електронного зв`язку, і є надійним партнером держави і суспільства, сплативши тільки під час повномасштабного вторгнення понад 15 млрд грн податків та зборів, а також 1,4 млрд грн допомоги для подолання наслідків війни і наближенні перемоги.

Підсанкційна особа не є кінцевим бенефіціарним власником «Київстар», жодним чином не впливає на діяльність компанії і не отримує ніякої фінансової чи іншої вигоди.

Зазначена підсанкційна особа є міноритарним акціонером люксембурзької компанії LetterOne, яка є міноритарним акціонером міжнародної телеком групи VEON.

Ще в лютому 2022 року його було усунуто від будь яких управлінських чи бізнесових процесів у LetterOne і VEON, а його активи в компанії LetterOne заморожені відповідно до фінансових санкцій США та Великобританії.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ