Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

У лікарні помер поранений під час артобстрілу в Авдіївці підполковник ДСНС

У лікарні Дніпра помер підполковник ДСНС Дмитро Тритейкін, який отримав важке поранення в живіт 2 лютого, під час артобстрілу російсько-окупаційними військами Авдіївки. Про це на своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбук повідомив голова Донецької військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський.

«Дуже сумна звістка! Сьогодні зранку у лікарні в Дніпрі відійшов у засвіти наш Побратим, підполковник ДСНС Дмитро Тритейкін. Надзвичайної гідності Офіцер і високої честі Людина! Дмитро отримав важке поранення в живіт 2 лютого, коли кляті рашисти підло обстріляли пункт надання гуманітарної допомоги в Авдіївці. Лікарі робили надзусилля, щоб врятувати Дмитра, але фатум виявився жорстоким!

Спочивай із миром, Побратиме! Твоя велика жертва не буде марною! Ми довершимо усе те, про що так багато говорили із Тобою!», - написав Жебрівський.

Нагадаємо, що 2 лютого російські окупанти обстріляли пункт надання гуманітарної допомоги мешканцям Авдіївки. В результаті нанесеного артудару загинули мирні люди та працівники ДСНС.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ