Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

У лісі на Львівщині виявили артилерійський снаряд

У Львівському районі піротехніки ДСНС продовжують вилучати та знищувати вибухонебезпечні предмети часів Другої світової війни. Про це повідомили 16 травня Гал-інфо у пресслужбі ДСНС Львівської області.

15 травня о 20:09 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення, що в с. Зимна Вода Львівського району під час відпочинку в лісовому масиві 200 м від житлових будинків та 500 м від дороги міжнародного значення Львів-Шегині, виявлено предмет, ззовні схожий на 88 мм артилерійський снаряд часів Другої світової війни.

За фактами виявлення боєприпасу повідомлено правоохоронні органи та подано термінову заявку до 2-го спеціального центру швидкого реагування ДСНС України на вилучення та знищення.

Головне управління ДСНС України у Львівській області нагадує, що боєприпаси часів Другої світової війни, не зважаючи на розміри та значний вік, вкрай небезпечні. Натрапити на них можна в різних місцях.

Рятувальники застерігають мешканців області у жодному разі не чіпати підозрілі знахідки. У разі виявлення боєприпасу чи іншого підозрілого предмета негайно телефонуйте до Служби порятунку за номером 101!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ