Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

У ЛОР проводять благодійний аукціон для допомоги ЗСУ

Фото: ЛОР
Фото: ЛОР
Фото: ЛОР
Фото: ЛОР
Фото: ЛОР
Фото: ЛОР
1/3
Сьогодні, 27 серпня, Дім Франка у холі Львівської обласної ради презентував благодійну ініціативу «Мистецтво задля Перемоги» зі збору коштів для потреб військових. 16 митців виставили на аукціон свої оригінальні твори.

«Дім Франка вже давно став об`єднувальним осередком добрих і важливих ініціатив. Цього разу команда Музею та творча спільнота Львова об’єдналися, щоб допомогти зі збором для потреб розвідувальної роти 5 окремої штурмової бригади, де служить син Марти Волошанської, завідувачки науково-експозиційного відділу Дому Франка.

Збір активно рухається, але Марта вирішила зробити ще й те, що вміє найкраще – зібрати своїх талановитих друзів та провести благодійний аукціон», - зауважив в.о. голови Львівської обласної ради Юрій Холод

Благодійний аукціон «Мистецтво задля Перемоги» відбувається у форматі Тихого аукціону. Тихий аукціон — альтернативна модель проведення відкритих торгів, особливістю якої є те, що такий аукціон проходить без ліцитатора і триває кілька днів, протягом яких всі охочі можуть робити ставки на обрані лоти. Аукціон проходить як в реальному, так і у віртуальному просторі (онлайн каталог за посиланням)

Якщо ви не маєте можливість бути на події, але хочете приєднатись до збору, то зробити це можна тут.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ