Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

У Луцьку повністю модернізують станції підвищення води

В цілому в Луцьку діє 41 підвищувальна станція
фото КП Луцькводоканал

Попри усі складнощі, зумовлені великою війною в Україні, КП «Луцькводоканал» продовжує реалізацію всіх діючих міжнародних проєктів, серед яких – співпраця з екологічною фінансовою корпорацією НЕФКО.

Про це повідомила пресслужба водоканалу.

В рамках співпраці у Луцькій громаді будуть повністю модернізовані 19 насосних станцій підвищення води, з допомогою яких забезпечується водопостачання на верхні поверхи багатоповерхівок, починаючи від п’ятого поверху.

На кінець червня підприємство отримало шість сучасних блочних підвищувальних насосних станцій європейського виробництва для підвищення води на верхні поверхи. Найближчим часом розпочнеться їх монтаж, підключення і введення в роботу.

В цілому в Луцьку діє 41 підвищувальна станція. Вони забезпечують якісне і надійне водопостачання для мешканців спальних районів Луцька у правобережній частині міста. Чимало зі станцій перебувають в критичному і зношеному стані, а тому потребують заміни, аби не допустити складних аварійних ситуацій.

З допомогою нових підвищувальних станцій майже 40 тисяч споживачів отримають якісну послугу водопостачання у своїх помешканнях. Тому цей проєкт є вкрай важливим для людей, його повна реалізація запланована до кінця цього року.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ