Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

У Луцьку реалізовується мистецький проєкт “Місто, що надихає”

Мистецький проєкт “Місто, що надихає” реалізовується в рамках заходів з нагоди Дня Луцька, що відзначається у цю неділю, 4 вересня. Про це повідомили Гал-інфо у пресслужбі Луцької міської ради.

У програмі:

16.00 — інтеркультурний фестиваль "Палітра культур", під час якого представники шести етносів (поляків, чехів, німців, євреїв, кримських татар та вірмен) презентуватимуть свою автентичну музику, пісенне надбання, танці, майстер-класи, національний одяг та страви національних кухонь.

17.30 — презентація аудіоальбому пісень на вірші Лесі Українки "Мій шлях". Музичні твори звучатимуть у виконанні творчих колективів й окремих виконавців культурно-мистецького центру "Красне". Музична добірка створена до 150-річчя від дня народження Лесі Українки.

18.30 — святковий концерт "Ода Лучеську". Творчий доробок презентуватимуть художні колективи Палацу культури, Палацу учнівської молоді, музичних шкіл міста, Волинського національного університету імені Лесі Українки.

20.00 — інтерактивний мистецький проєкт "Вечірній фонтан": відбуватимуться показові виступи танцювальних колективів та майстер-класи з соціальних танців (сальса, бачата).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ