Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

У Луцьку відбудеться V Міжнародний фестиваль літньої cеньйоріади

У Луцьку відбудеться V Міжнародний фестиваль літньої cеньйоріади "Спорт для всіх заради здоров’я". Про це повідомили 20 серпня Гал-інфо у пресслужбі Луцької міської ради.

Cпортивний захід організовують уже вп’яте за ініціативи громадської організації «Центр освіти «Університет третього віку». Співорганізатори Фестивалю: Волинський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», Волинський обласний центр національно-патріотичного виховання, туризму і краєзнавства, КЗ «Луцький міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Луцької міської ради», Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Луцька.

Головною метою фестивалю є залучення людей поважного віку, від 50 років і старших, до фізкультурно-оздоровчих та спортивно-масових заходів для активізації життєвої позиції і популяризації здорового способу життя.

До участі у фестивалі запрошують слухачів Університетів третього віку України та інших держав, осіб, які перебувають на обліку у територіальних центрах соціального обслуговування, членів громадських організацій тощо. Участь може бути індивідуальна і командна.

Основними активностями фестивалю є спортивні змагання. Цього року у них візьмуть участь команди з Литви, Польщі та багатьох міст України: Сум, Ірпеня, Теребовлі, Стрия, Бобринця, Трускавця, Дніпра, Львова, Рівного, Млинова, Ковеля, Рожища, Горохова, Торчина, Підгайців та багатьох організацій Луцької територіальної громади.

У програмі фестивалю: екскурсії історичною частиною Луцька та Волині, відвідування музеїв, круглий стіл та стратегічна сесія, парад учасників і запалювання олімпійського вогню, змагання з різних видів спорту, велогонка, турніри із шахів, шашок та боулінгу майстер-класи, фотовиставка, творчі та інтелектуальні конкурси.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ