Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

У Луцьку відкрили 27-му виставку-конкурс великодньої писанки “Писанковий дивосвіт”

7 квітня, у артгалереї “Луцьк” (вул. Богдана Хмельницького, 1) стартувала виставка дитячих писанок «Писанковий дивосвіт», яка в період Великодніх свят традиційно працює для жителів міської територіальної громади.

На цьому мистецькому майданчику щороку представлені кращі дитячі писанки. До слова, цей конкурс у Луцькій художній школі організовують з 1996-го року. 

Цьогоріч це вже 27-ма виставка. В експозиції представлені 721 авторська робота 209-ти учасників, виконаних у традиційній манері – восковим розписом, з фарбуванням природними або хімічними барвниками. Крім вихованців Луцької художньої школи, тут представлені роботи учнів КЗ “ Княгининівська школа мистецтв” та мистецької студії “Барва”.

В урочистому відкритті виставки “Писанковий дивосвіт” взяли участь директор департаменту культури Луцької міської ради Тетяна Гнатів, директор Луцької художньої школи Віра Конська та заступник директора цього мистецького закладу Людмила Салинська, учні художньої школи, їхні батьки та друзі.

Тетяна Гнатів після вітальних слів оголосила переможців конкурсу і вручила їм відзнаки Луцького міського голови – дипломи та подарунки.


 


 

 
 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ