Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Культура

У Луцьку виступив ансамбль Нацгвардії

Фото Нацгвардія
Фото Нацгвардія
Фото Нацгвардія
Фото Нацгвардія
Фото Нацгвардія
Фото Нацгвардія
Фото Нацгвардія
Фото Нацгвардія
Фото Нацгвардія
Фото Нацгвардія
Фото Нацгвардія
Фото Нацгвардія
1/6
У рамках гастрольного туру, присвяченому 30-ій річниці Незалежності України, Академічний ансамбль пісні й танцю Національної гвардії України завітав з концертом у Луцьк. Про це повідомили 14 липня Гал-інфо у пресслужбі Західного територіального управління Національної гвардії України.

У виконанні артистів на сцені Палацу культури міста звучали відомі українські народні, патріотичні та зарубіжні пісні: «Україна», «Тримайся, солдат», «Гуцулка Ксеня», «Йо, на горі тай женці жнуть», «Мій край», «Habanera», «Charles Stone», «Time To Say Goodbye» та інші. А балетна група ансамблю тішила присутніх хореографічними виступами. Кожен номер глядачі вітали бурними оплесками та вигуками «Браво».

«Концерт Ансамблю я відвідую уже вдруге. Щоразу – це неймовірні почуття та емоції. Професіоналізм артистів, їхній запал, енергія передається глядачеві і лишає приємні враження по собі. Під час карантину так бракувало «живих» виступів артистів і нарешті ми маємо змогу насолоджуватися творчістю талановитих виконавців», - ділиться враженнями від концерту лучанка Оксана Войцеровська.

Заснований 1943 року, донині Академічний ансамбль пісні й танцю лишається потужною складовою Національної гвардії України. У роки Другої світової війни артисти підіймали бойовий дух українських воїнів, були поруч з героями у найважчі їхні хвилини. З концертами Ансамбль об’їздив не лише усю Україну, а й своїми виступами відомий далеко за межами Батьківщини. Він гастролював у США, Німеччині, Іспанії, Франції, Латвій та інших країнах.

«В репертуарі Ансамблю – понад тисячу різножанрових творів. Саме тут починали свій творчий шлях поет Юрій Рибчинський, композитор Ігор Поклад, режисер Національної опери Володимир Бегма та багато інших», – розповів головний адміністратор Ансамблю пісні й танцю Національної гвардії України Володимир Бугаєць.

Юлія Ковпак

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ