Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

У Луцьку завершився командний чемпіонат Європи з багатоборства

Вісім найсильніших команд континенту 6-7 липня зібралися у Луцьку, щоб взяти участь у Суперлізі командного чемпіонату Європи з багатоборства. Про це інформує прес-служба Мінмолодьспорту.
У Луцьку завершився командний чемпіонат Європи з багатоборства. Фото: Дмитра Вакулка

Українці прагнули захистити титул чемпіонів, який вибороли у 2017 році, але зупинилися за крок до п’єдесталу. Перше місце – у збірної Естонії, друге – Білорусі, третє – у команди Великої Британії.

Українка Дарина Слободавиграла змагання з семиборства на командному чемпіонаті Європи з багатоборства (Суперліга)у Луцьку, встановивши особистий рекорд (6165 очок).

"Я рада особистому рекорду, але після змагань все одно будуть до себе претензії. Найважче те, що за сумою очок я не маю того, чого хотіла. А саме показати вищий результат, щоб забезпечити собі норматив на чемпіонат світу. Я і вчора, і сьогодні відчувала в собі сили зробити це. Тепер буду боротися за нього на чемпіонаті України.

Травма Олексія Касьяновавнесла свої корективи у боротьбу. Вже після трьох видів українська збірна залишилася без свого лідера. Не в оптимальному стану виступав і Василь Іваницький, який отримав пошкодження незадовго до чемпіонату. Проте усвідомлення того, що у залік йдуть три результати і нашим чоловікам конче необхідно дійти до фінішу, підштовхувало їх до того, щоб викладатися на сто відсотків. Але цього вечора сильнішими все ж виявилися британці. Українці – у кроці від п’єдесталу.

Всі результати Суперліги командного чемпіонату Європи з багатоборства у Луцьку-2019 за посиланням.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ