Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Тарифи на тепло для населення у Луцьку не зміняться

Тарифи встановлюються на період з 1 жовтня 2023 року по 30 вересня 2024 року

Фото: Depositphotos

Із 1 жовтня будують діяти нові тарифи на теплову енергію та послуги, що надаються ДКП «Луцьктепло». Вартість тарифів для населення не зростає.

Про це йшлося під час чергового засідання виконавчого комітету, повідомляє пресслужба Луцької міськради.

Так, усі розрахунки проведено відповідно до затверджених форм до наказів Міністерства регіонального розвитку будівництва та житлово-комунального господарства України, а також чинного законодавства.

Таким чином, економічно обґрунтовані тарифи на теплову енергію на 2023/2024 зростають для населення на від 0,8 до 6,91%, для бюджетних установ на від 15 до 19%; для категорії “інші споживачі” – знижуються на від 46–48%, у порівнянні з діючими.

Тарифи встановлюються на період з 1 жовтня 2023 року по 30 вересня 2024 року. Застосовуватимуться запропоновані тарифи для категорій споживачів «бюджетні установи», «інші споживачі» та «релігійні організації», враховуючи зміни та доповнення внесені до Закону України № 2479-ІХ «Про особливості регулювання відносин на ринку природного газу та у сфері теплопостачання під час дії воєнного стану та подальшого відновлення їх функціонування». Для категорії «населення» застосовуватимуться тарифи, що діяли станом на 24 лютого 2022.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ