Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

У львівській квартирі вибухнув інвертор

За інформацією від Франківської районної адміністрації, сьогодні зранку у квартирі будинку на вул. Княгині Ольги, 100і, сталося загоряння через вибух інвертора. Пожежники ліквідували займання, запобігши подальшому поширенню вогню. Мешканець квартири отримав опіки I-II ступеня і був госпіталізований в лікарню св. Луки. Про це повідомили у ЛМР.
Фото: ДСНС

Фахівці проведуть перевірку газових мереж будинку, а також чи немає замокань приміщень після гасіння пожежі. Попередня версія причин події – недотримання правил експлуатації інверторів.

До прибуття вогнеборців чоловік із дітьми, побачивши небезпеку, покинули приміщення через вікно.

«Будинок, у якому сталася подія, належить ОСББ «Добра оселя». Займання відбулося у квартирі на другому поверсі через вибух інвертора. Оскільки була тривала повітряна тривога, то обстеження газових мереж будинку та перевірку чи немає значних замокань приміщень після гасіння пожежі фахівці можуть проводити лише після закінчення тривоги», – пояснили у Франківській районній адміністрації.

Рятувальники закликають дотримуватись рекомендацій при користуванні портативними засобами, адже це допоможе вберегти майно, здоров'я та життя:

  • Купляйте лише сертифіковану продукцію.

  • Дотримуйтеся рекомендацій виробника.

  • Не допускайте падіння чи попаданню вологи в них.

  • Не використовуйте зарядні пристрої неоригінального або пошкодженого зарядного пристрою.

  • Під час зарядки не залишайте пристрій без нагляду.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ