Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

У Львівській області відбудеться чемпіонат з черліденгу

7-8 березня у спорткомплексі Emily Resort, що у Винниках, відбудеться чемпіонат Львівської області з черліденгу. Організовують змагання Львівська обласна федерація черліденгу та клуб «Lviv Angels». Про це інформує Управління молоді та спорту Львівської ОДА.

Участь у чемпіонаті візьмуть понад 1100 учасників з Львівщини, Івано-Франківська та Тернополя. Для черлідерів заходу України це буде перший турнір після зимової перерви.

Львівщину представлятимуть клуби: «Lviv Angels», «Nancy Dolls», «Acro Moves», «BeLLa», «Splesk emojis», «Олімп-л», «Mavky», «Fenix», ДЮСШ «Тризуб Плюс»; Івано-Франківськ – команди «Fire Cats», Тернопіль – «Fit-Kid».

«Вже не вперше з ініціативи президентки Львівської обласної федерації черліденгу Наталі Блажко змагання матимуть й благодійну мету. Цього разу організатори збирають на ремонт палати у відділенні раннього дитинства Львівського ОХМАТДИТу,» – зазначає керівник управління молоді та спорту Львівської обласної військової адміністрації Роман Хімʼяк.

Учасниць та вболівальників закликають відмовитись від квітів для тренерів, а натомість – задонатити на ремонт палати дитячої лікарні. Замість квітів учасники чи глядачі зможуть привітати тренера символічною вітальною листівкою (у день змагань на локації з благодійною скринькою).

Також до збору можуть долучитися усі охочі та небайдужі.

Лінка на monoбанку.

«І нехай добра у світі стане більше та всі дітки будуть здорові», — закликають організатори змагань.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ