Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

У Львівській області затверджено 78 місцевих бюджетів

Львівській області затверджено 78 місцевих бюджетів або 96,3 % до їх загальної кількості. Про це повідомили 28 грудня у пресслужбі ЛОДА.
Фото ілюстративне. Олена Ляхович, Гал-інфо

Зокрема, обласний бюджет Львівської області, 6 районних (із 7) та 71 територіальних громад (із 73). Не дотримались вимог статті 77 Бюджетного кодексу України та не затвердили бюджет до 25 грудня - Львівської і Великомостівської міських територіальних громад, а також районного бюджету Львівського району.

"Закликаємо місцеві органи влади не зволікати із затвердженням головного фінансового документу і завершити цей процес до 1 січня", - наголосив директор департаменту фінансів Олег Демків. 

Окрім того, виконання цьогорічних планів з надходження податків до загального фонду бюджету виконали по 34 територіях області. Невиконаними ще залишаються бюджети усіх міст обласного значення, крім Червонограда, Бродівського, Буського, Городоцького, Дрогобицького, Кам’янка-Бузького, Перемишлянського, Радехівського, Сколівського, Старосамбірського і Стрийського р-нів та 17 ОТГ.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ