Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

У Львівській ОДА презентували Ініціативу «Партнерство «Відкритий Уряд»

Як інформують у прес-службі Львівської ОДА, сьогодні, 26 листопада, у приміщенні Львівської облдержадміністрації презентували Ініціативу «Партнерство «Відкритий Уряд». Зокрема, обговорили проект Звіту про реалізацію плану дій у 2016-2018 роках та План заходів Уряду України на 2018-2020 роки.

Участь у заході взяли працівники профільних департаментів Львівської ОДА та представники громадських організацій Львівщини.

«Ми переконані, що й наступний план дій Уряду України на 2019-2020 роки принесе в громади багато важливих та потрібних для пересічного українця й українки ініціатив» - зазначила  голова організації «Центр «Жіночі перспективи»  Любов Максимович.

Захід організоваано громадською організацією «Центр «Жіночі перспективи»  спільно з департаментом внутрішньої та інформаційної політики Львівської облдержадміністрації в межах реалізації проекту «Партнерство «Відкритий Уряд» - кроки на зустріч співпраці» в контексті Проекту «Прозорість і доброчесність публічного сектору».

Зазначимо, що в межах реалізації Ініціативи уряди країн-учасниць спільно з громадянським суспільством розробляють та реалізують дворічні національні плани дій. Кожен план дій повинен містити конкретні, амбітні зобов'язання, спрямовані на удосконалення прозорості, підзвітності та громадської участі. Україна є членом Ініціативи з 2011 року. За цей час Урядом спільно з громадянським суспільством реалізували  вже 3 дворічні плани дій.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ