Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

У Львівській ОДА відзначили призерів Спортивних ігор Львівщини

Сьогодні, 13 грудня, у Львівській обласній державній адміністрації відбулась підсумкова нарада з керівниками галузі фізичної культури та спорту РДА, міськвиконкомів міст обласного значення та ОТГ.
У Львівській ОДА відзначили призерів Спортивних ігор Львівщини

Нарада відбулась під головуванням начальника управління фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації  Романа Хім’яка,  голови постійної комісії з питань молодіжної політики, фізичної культури та спорту Львівської обласної ради Петра Жукровського та директора Львівського обласного центру фізичного здоров’я населення "Спорт для всіх"  Вадима Климовича.

У межах наради  переможцям та призерам Спортивних ігор Львівщини вручили нагороди.

Відтак, кращі райони були відзначені кубками та грамотами Львівської облдержадміністрації та управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА.

Привітав переможців і заступник голови Львівської обласної ради Юрій Гудима.

Зазначимо, що Спортивні ігри Львівщини - змагання, що складалися з 16 видів програми. Між собою змагалися 34 команд: 20 команд районів, 9 команд міст обласного значення та 5 команд об’єднаних територіальних громад. Загалом, у фінальних змаганнях спортивних Ігор прийняли участь близько 3000 учасників.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ