Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

У Львівській ОДА затвердили склад Експертної комісії

Затверджено перелік на Конкурс проєктів співробітництва територіальних громад у 2020 році. Про це 27 лютого повідомили Гал-інфо у прес-службі Львівської ОДА.
Фото ЛОДА

27 лютого відбулось засідання Конкурсної ради з реалізації Програми підтримки співробітництва територіальних громад у Львівській області на  2019 – 2020 роки.

На засіданні за участі першого заступника голови Лвівської обласної ради Богдана Гагалюка було підведено підсумки результатів Конкурсу проєктів співробітництва територіальних громад у 2019 році. Зокрема, у 2019 профінансовано 10 проєктів на загальну суму 10,9 млн грн, в тому числі 4,26 млн грн фінансування з обласного бюджету.

Члени Конкурсної Ради розглянули результати проведеної адміністративної оцінки проєктів, поданих на Конкурс у 2020 році. За результатами голосування вирішили допустити до експертної оцінки 38 поданих проєктів на загальну суму – 65,4 млн грн (26,7 млн грн - фінансування з обласного бюджету, 35,3 млн грн – фінансування з місцевих бюджетів, інші джерела (небюджетний внесок) – 3,5 млн грн.

Також, заслухавши кандидатів до складу Експертної комісії, за результатами рейтингового голосування затверджено її склад та встановлено термін оцінки проєктів до 13 березня 2020 року. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ