Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Війна з Росією

У львівському госпіталі помер військовослужбовець Олександр Воробей

15 жовтня 2019 року зупинилося серце володимирчанина, військовослужбовця зенітно-ракетного полку Олександра Вороб’я з Володимира-Волинського, 1971 року народження.
Олександр Воробей. Фото: Volodymyrmedia

За інформацією Volodymyrmedia27 вересня 2019 року Олександр отримав важку травму, перебуваючи у зоні ООС. У Харкові, куди його доставили авіацією,  був прооперований. Після чого його перевели у Львівський військовий госпіталь, де він продовжив лікування.

Зі слів його мами, попри травми, які прикували сина до ліжка,  почував себе добре. Розмовляв, намагався жартувати, коли вони з чоловіком приїжджали до нього у Львів. А коли сів у крісло, був щасливим, що ноги торкнулися підлоги. Ще у понеділок, 14 жовтня, коли в Україні відзначали Свято Покрови Божої Матері і День захисника України, Олександр телефонував рідним і розповідав, що на території госпіталю відбувається концерт, і він слухає його. А наступного дня батьки не могли додзвонитись до сина. Близько 11 ранку їм повідомили, що він помер. В Олександра залишилась дружина і дев’ятирічний син.

-Він дуже любив малювати, – говорить мама. – Але обрав професію військового. У нього була ідея – встановлення пам’ятника волонтерам. Та не встиг її втілити.

Олександра знали як добру, щиру, готову завжди прийти на допомогу, людину. На жаль, Господь забирає кращих. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ