Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

У Львівському музеї історії релігії розпочали цикл лекцій «Об’єднана Європа»

У Львівському музеї історії релігії розпочали цикл лекцій «Об’єднана Європа: історія, цінності, виклики сучасності».

«Всі ми хочемо в Європейський союз, бо там живуть краще ніж у нас. Всі ми хочемо в НАТО, тому що це система безпеки. Насправді, все не так просто і легко. Як усе виглядає і що знають українці про об’єднану Європу», розповідала кандидатка історичних наук, заступниця директора Львівського музею історії релігії Олександра Киричук на лекції «Ідеологія миру першої половини XX століття».

Говорили про ідеали об’єднаної Європи, про глобалізацію світу, про ідею міжнаціональної гуманної Європи, про Пан’європейський союз, про інституалізацію вже повоєнної Європи. Цікавими були думки про створення Брюссельського договору і Західноєвропейського союзу, утворення НАТО, про Раду Європи, як фактор забезпечення та втілення ідеалів та принципів прав людини, плюралізму, демократії.

3 травня о 12 годині 30 хвилин запрошують послухати лекцію «Християнські цінності об’єднаної Європи. Європейський Союз та Рада Європи».

Як повідомила Олена Малюга, наукова співробітниця ЛМІР, 11 травня о 12 годині 30 хвилин музейники чекають на лекції «Сучасні виклики безпеки».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ