Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

У Львівському палаці мистецтв звучатимуть пісні Володимира Івасюка

Гала-концерт Фестивалю української естрадної пісні «Червона рута» відбудеться у неділю, 9 червня, у Комунальному закладі Львівської обласної ради «Львівський палац мистецтв». Захід присвячений 75-й річниці від дня народження Володимира Івасюка.

У гала-концерті свою творчість глядачам продемонструють учасники регіонального фестивалю української естрадної пісні «Червона рута», який впродовж квітня-травня відбувся у громадах Львівського району. На сцені виступлять колективи шести мистецьких шкіл з Пустомитівської, Зимноводівської, Давидівської, Щирецької та Оброшинської територіальних громад.

«Фестиваль організований у співпраці з сусідніми територіальними громадами з метою познайомити учнів місцевих мистецьких шкіл з творчістю Івасюка. Це можливість познайомити й згуртувати юних митців та їх викладачів, допомогти їм реалізувати творчий потенціал, розвинути творчі зв’язки між школами мистецтв», – розповідає про ідею фестивалю співорганізаторка, керівниця відділу культури, молоді та спорту Пустомитівської міської ради Оксана Биць.

Кожна мистецька школа підготувала свою програму заходу з репертуару Володимира Івасюка та провела концерти у своїй громаді та в одній з громад-учасниць фестивалю.

Для виступу на гала-концерті у Львівському палаці мистецтв оргкомітет обрав по три кращих музичних твори мистецьких шкіл, що не повторюються.

Початок гала-концерту 9 червня о 15 години у Львівському палаці мистецтв, м.Львів, вул. Коперника, 17.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ