Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство  |  Здоров'я

У Львові шукають нових керівників для 10 закладів охорони здоров’я

10 закладів охорони здоров’я у Львові потребують проведення конкурсу на заміщення керівних посад. Про це 1 лютого під час засідання постійної комісії охорони здоров’я та соціального захисту Львівської міської ради повідомила начальник управління охорони здоров’я ЛМР Леся Кобецька, інформує Гал-інфо.
Фото Олена Ляхович

Комісія заслухала інформацію управління охорони здоров’я щодо проведення конкурсів на керівників медичних установ.

За словами керівниці управління, наразі вже обрано гендиректора Першого ТМО, ним став Олег Самчук. Його кандидатура на цю посаду була єдиною.

«Зараз ще 10 закладів охорони здоров’я у Львові потребують проведення конкурсу на заміщення керівних посад», - сказала Леся Кобецька.

Щодо Другого ТМО і Третього ТМО, то документи на конкурс можна буде подати до 15 лютого, а сам він розпочнеться після 18 лютого.

Також відбудеться конкурс на керівників поліклінічних відділень. Документи на керівників Комунальних поліклінік №1, №2, №5 можна подати до 11 лютого, а після 17 лютого розпочинається конкурс.  Щодо комунальної поліклініки №4, то там документи прийматимуть до 15 лютого, а конкурс відбудеться після 18 лютого.

Як зазначила Леся Кобецька, у керівника міської поліклініки №6 контракт закінчився 25 грудня. Наразі жоден кандидат на цю посаду ще не подав документи, хоч  конкурс вже оголосили.

Конкурс на керівників КНП Стоматологічна поліклініка №4 та  Студентська поліклініка відбудеться після 21 лютого, а документи прийматимуть до 16 лютого.

За словами Лесі Кобецької до кандидатів на ці посади є низка кваліфікаційних вимоги. Контракти з переможцями конкурсу укладатимуть на термін не менше, як на три роки. Максимальний термін контракту - 5 років.

Голова медичної комісії Валерій Веремчук закликав усіх охочих розвивати медицину у Львова подавати документи на конкурс.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ