Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

У Львові чадним газом отруїлись шестеро осіб

Попри застереження, у Львові трапляються прикрі випадки отруєнь чадним газом. Як повідомили в управлінні з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення ЛМР, впродовж 14-18 квітня у Львові чадним газом отруїлись 6 осіб, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Мерія вкотре застерігає мешканців суворо дотримуватись правил користування газом у побуті, бо саме це є запорукою безпеки!

Зокрема, в п’ятницю, 14 квітня, о 21.19 год. у квартирі на вул. Чупринки, 102 отруїлись чадним газом 2 осіб – чоловік і жінка, віком приблизно 40 років. Особи не встановлені. Постраждалих у важкому стані (вміст карбоксигемоглобіну у чоловіка-19%, у жінки-10%) доправлено у Львівську обласну клінічну лікарню. Працівниками ПАТ «Львівгаз» тимчасово припинено подачу газу до квартири. Причини події зʼясовують.

Сьогодні, 18 квітня, о 01.30 год. у квартирі на вул. Долинського, 2а отруїлися чадним газом 3 осіб: 31-річний чоловік (вміст карбоксигемоглобіну-9%), 29-річна жінка (вміст карбоксигемоглобіну-2%) та 5-річний хлопчик (вміст карбоксигемоглобіну-4%). Постраждалих доправлено у Львівську обласну клінічну лікарню. Працівниками ПАТ «Львівгаз» тимчасово припинено подачу газу до газових приладів у квартирі. Причини події з’ясовують.

Також о 5.39 год. у квартирі на вул. Бендери, 61 отруївся чадним газом 55-річний чоловік (вміст карбоксигемоглобіну-17%). Постраждалого доправлено у Львівську обласну клінічну лікарню. Працівниками ПАТ «Львівгаз» тимчасово припинено подачу газу до газових приладів у квартирі. Причини події з’ясовують.

Додамо, що з початку року загалом вже обліковано 27 випадків отруєння чадним газом, внаслідок яких постраждала 51 людина.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ