Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

У Львові чоловік загинув, намагаючись зупинити автівку, яка котилась згори

На Львівщині чоловік отримав смертельні травми, намагаючись зупинити автомобіль, який котився згори. Про це повідомили 7 червня Гал-інфо у відділі комунікації Львівської області.
Фото поліція Львівської області

32-річний мешканець Яворівського району залишив автомобіль на вершині кар’єру та спустився до води, коли транспортний засіб несподівано покотився донизу.

Подія сталась 6 червня близько четвертої години дня. Як попередньо встановили правоохоронці, 32-річний мешканець одного з сіл Яворівського району, приїхав власним автомобілем "Volkswagen Touran" на водойму, розташовану неподалік міста Судова Вишня, залишив транспортний засіб на вершині кар’єру та спустився до води. Несподівано автомобіль покотився донизу – чоловік побачив це та намагався зупинити транспортний засіб, проте потрапив під колеса, внаслідок чого отримав тілесні ушкодження, від яких помер у лікарні.

За фактом слідчі відділення поліції №1 Яворівського районного відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.

Проводиться розслідування, правоохоронці встановлюють обставини події.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ