Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Львові державному виконавцю загрожує 4 роки в’язниці

Повідомлено про підозру державному виконавцю одного з районних відділів державної виконавчої служби міста Львова. Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

16 червня слідчим відділом прокуратури області спільно із співробітниками спецпідрозділу по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю управління Служби безпеки України у Львівській області задокументовано факт одержання неправомірної вигоди  в розмірі 1 тис. доларів США державним виконавцем одного з районних відділів державної виконавчої служби міста Львова Головного територіального управління юстиції у Львівській області.

Зазначимо, що останній вимагав вказану суму коштів від боржника за невжиття заходів до стягнення коштів у виконавчому провадженні.

Наразі виконавцю вже повідомлено про підозру за фактом одержання неправомірної вигоди службовою особою, а саме за ч.1 ст.368 КК України.

17 червня Галицьким районним судом міста Львова за клопотанням прокуратури області йому обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту та відсторонено від займаної посади.

За вчинення вказаного злочину хабарнику загрожує покарання до 4 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ