Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

У Львові для представників ОСББ організували семінар з енергоефективності

У вівторок, 7 травня, департамент паливно-енергетичного комплексу та енергозбереження спільно з проектом ЄС/ПРООН ʺОб’єднання співвласників будинків для впровадження сталих енергоефективних рішеньʺ (HOUSES) організував інформаційний семінар для голів об’єднань співвласників багатоквартирних будинків області.
У Львові для представників ОСББ організували семінар з енергоефективності

Під час семінару представники ОСББ Львівської області дізналися про можливості участі у Проекті ʺHOUSESʺ та перспективи співпраці з Фондом енергоефективності, на фінансування якого у 2019 році в Державному бюджеті передбачено 1,6 млрд гривень.

Начальник управління енергозбереження Андрій Якубовський розповів присутнім про енергетичний аудит в житловому секторі, а також про сертифікацію енергетичної ефективності будівель.

Довідково:

Проект ʺHOUSESʺ надаватиме підтримку об'єднанням співвласників будинків у формуванні, організаційному становленні та подальшому впровадженню енергоефективних рішень. 

Очікується, що з середині 2019 року учасники проекту зможуть самостійно залучати кошти на енергозберігаючі проекти. Також проектом планується широкомасштабна інформаційна кампанія для підвищення обізнаності жителів Львівської області з питань енергозбереження та енергоефективності.

Проект розрахований на два роки і впроваджуватиметься у тісній співпраці з Фондом енергоефективності та Міжнародною фінансовою корпорацією.

Проект запрошує до співпраці: представників ініціативних груп, мотивованих до створення ОСББ, представників житлово-будівельних кооперативів, що мають намір реорганізуватися в ОСББ та представників діючих ОСББ, які потребують підготовки та навчання.

Подати заявку на участь в проекті HOUSES можна за посиланням.

Контактна особа в Львівській області – Ірина Галайко, тел. 050-4163129, e-mail: [email protected] , регіональний координатор ПРООН з досягнення Цілей сталого розвитку

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ