Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

На Львівщині двомісячна дитина впала з висоти на бетон

Львівські патрульні відвезли до лікарні маму з двомісячною дитиною, яка впала з висоти на бетон і була без свідомості. Про це повідомили 26 травня Гал-інфо у пресслужбі Патрульної поліції Львівської області.
Фото патрульна поліція Львівської області

26 травня, під час оформлення адмінматеріалів за порушення ПДР на автодорозі Львів — Краковець, біля населеного пункту Івано-Франкове до патрульних 4 батальйону Юрія Шушпанова та Володимира Решітника під'їхав автомобіль з якого вибіг чоловік і попросив допомогти.

Виявилося, що він прямує до Львова з міста Новояворівськ у лікарню, адже його двомісячна донька впала з висоти на бетон і зараз без свідомості. Чоловік їхав на мікроавтобусі і сказав, що не зможе достатньо швидко пересуватися Львовом.

Патрульні посадили 26-річну жінку з дитиною до службового автомобіля і менш ніж за пів години відвезли їх до медичного закладу на вулиці Пилипа Орлика. За цей час дитина прийшла до тями.

За кілька годин патрульні зателефонували до жінки аби дізнатися, як почувається дівчинка. Мати повідомила, що з малям усе добре.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ