Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

У Львові горіла адміністративна будівля

Фото ДСНС
Фото ДСНС
Фото ДСНС
Фото ДСНС
Фото ДСНС
Фото ДСНС
1/3
У Львові вогнеборці ліквідували займання в адміністративній будівлі видавництва. Про це повідомили 22 грудня Гал-інфо у пресслужбі ДСНС Львівської області.

22 грудня о 11:01 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу в м.Львові на вул. Володимира Великого, 2. Пожежа виникла на другому поверсі, тринадцятиповерхової будівлі, в одному з приміщень, розміром 4х4м.

До місця події негайно виїхали пожежно-рятувальні підрозділи за підвищеним номером виклику. За лічені хвилини на місце події прибули вогнеборці 30 та 4 державних пожежно-рятувальних частин м. Львова та оперативно-координаційний центр ГУ ДСНС України у Львівській області.

Вогнеборці не гаючи часу включились у спеціальні апарати захисту органів дихання та зору та приступили до проведення робіт з порятунку людей з задимлених приміщень та ліквідації загорання. З метою гарантування безпеки працівникам офісів, з верхніх поверхів, на вулицю було виведено 15 осіб.

Під час розвідки пожежі, на 6 поверсі в одному з офісів, були виявлені 2 працівниці, 1989 та 1997 років народження , які не змогли покинути приміщення, так як сходова клітка швидко наповнилась токсичними продуктами згорання. Рятувальники за допомогою рятувального пристрою вивели на свіже повітря одну з жінок. Іншу, рятувальники спустили за допомогою колінчастого автопідіймача. Після первинного огляду лікарів, жінки від подальшої медичної допомоги відмовився.

Завдяки оперативним та професійним діям рятувальників, вдалось швидко загасити пожежу та не допустити подальшого розповсюдження вогню. Так, о 11:23 вогнеборці локалізували пожежу, та о 11:30 ліквідували в складі трьох ланок газодимозахисної служби.

Внаслідок пожежі вогнем знищено побутові речі на площі 8 м кв., телевізор "Електрон", пошкоджено два вікна та побутові речі на площі 12 м кв.

До ліквідації пожежі залучили 28 чоловік особового складу та 5 одиниць спецтехніки.

Причини та обставини виникнення пожежі наразі встановлюються.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ