Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

У Львові горіла багатоповерхівка, евакуювали 10 осіб

8 серпня о 18:15 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в м. Львові на вул. В.Чукаріна. Пожежа виникла в підвалі дев’ятиповерхового житлового будинку. Про це інформує прес-служба ГУ ДСНС у Львівській області.

До місця події негайно виїхали пожежно-рятувальні підрозділи м. Львова.  На момент прибуття перших підрозділів до місця виклику, з підвалу вибивався густий чорний дим, та вся сходова клітка була заповнена токсичними продуктами згорання, внаслідок чого мешканці будинку не могли самостійно покинути свої помешкання і вийти на вулицю.

Не гаючи часу вогнеборці включились в спеціальні апарати захисту органів дихання та зору та вирушили на порятунок людей. Переглянувши кожну квартиру та переконавшись у відсутності небезпеки для людей, рятувальники за допомогою рятувального пристрою евакуювали на свіже повітря 10 осіб.

Поряд з порятунком людей, вогнеборці працювали по розвідці та ліквідації загорання. О 18:51 пожежу локалізували, та о 19:51 повністю ліквідували в складі  п’яти ланок газодимозахисної служби. Внаслідок пожежі вогнем знищено сміття на площі 20 кв.м., пошкоджено облицювання стін на площі 25 кв.м. та електропроводку на площі 2 пог. м.

До ліквідації пожежі залучили 23 чоловіки особового складу та 5 одиниць спецтехніки.

Обставини події встановлюються.

Нагадаємо, як повідомляло Гал-інфо, у Львові горіли металеві гаражі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ