Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

У Львові горіла квартира: врятували 15 осіб

У Львові внаслідок пожежі врятовано 15 осіб, з них 3 дитини. Про це повідомили 29 квітня Гал-інфо у пресслужбі ДСНС Львівської області.
Фото Гал-інфо, Олена Ляхович

29 квітня о 01:40 до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення про пожежу в м. Львові (Львівська МТГ) по вул. Володимира Великого, 37 на третьому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку в квартирі.

До місця виклику виїхали рятувальники 4-ої державної пожежно-рятувальної частини м. Львова, 30-ої державної пожежно-рятувальної частини м. Львова, оперативно-координаційний центр ГУ ДСНС України у Львівській області та навчально пожежно-рятувальна частина ЛДУ БЖД.

Прибувши до місця виклику вогнеборці не гаючи часу включились в спеціальні апарати захисту органів дихання та зору і приступили до ліквідації займання та евакуації людей.

Рятувальники за допомогою засобів індивідуального захисту органів дихання вивели на свіже повітря 15 осіб, з них 3 дитини.

Пожежу локалізовано о 02:07 та повністю ліквідовано о 02:09.

Вогнем знищено речі домашнього вжитку на площі 15 кв. м, пошкоджено речі домашнього вжитку на площі 15 кв. м. До ліквідації пожежі залучили 26 чоловік особового складу та 5 одиниць спецтехніки. Внаслідок пожежі ніхто не постраждав. Обставини події та причина виникнення пожежі встановлюються.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ