Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

У Львові горіла триповерхова закинута будівля

Як повідомили Гал-інфо у прес-службі ДСНС Львівської області, у Львові вогнеборці ліквідували пожежу в закинутій триповерховій будівлі
Скріншот з відео ДСНС

20 квітня о 17:32 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу в м. Львові на вул.Ніщинського, 35 в закинутій триповерховій будівлі, розміром 15×15м, критій шифером.

До місця події негайно направили вогнеборців 1 та 29 державної пожежно-рятувальної частини, а також частину спеціальної пожежної техніки загону технічної служби ГУ ДСНС України у Львівській області.

По прибуттю до місця виклику, дах будівлі вже був охоплений вогнем, вогнеборці не гаючи часу розпочали гасіння пожежі, через сильне задимлення рятувальникам довелося працювати в апаратах індивідуального захисту органів дихання та зору.

Завдяки злагодженим діям вогнеборців вдалося врятувати будівлю від повного знищення вогнем, але вогонь встиг знищити дах на площі 200 кв. м та дерев’яне перекриття між третім поверхом та горищем на площі 200 кв. м. Пошкоджено стіни площі 150 кв. м.

О 18:19 пожежу локалізовано та о 19:41 повністю ліквідовано в складі 2 ланок газодимозахисної служби.

Внаслідок пожежі ніхто не постраждав.

До ліквідації займання залучили 22 чоловіки особового складу та 6 одиниць спецтехніки. Причини та обставини події встановлюють фахівці.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, у Львові на вул. Патона горіла автостоянка: пошкоджено 3 автівки.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ