Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

У Львові горіли склади "Галки"

Як повідомили 24 червня у прес-службі ДСНС Львівської області, у Львові вогнеборці ліквідували пожежу в складській будівлі.
Скріншот з відео ДСНС

23 червня о 22:06 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу у м. Львові на вул. Заповітна. Пожежа виникла на другому поверсі двоповерхової складської будівлі, розміром 50×40 м.

До місця події негайно виїхали пожежно-рятувальні підрозділи м. Львова за підвищеним номером виклику. На момент прибуття рятувальників до місця виклику, з вікон другого поверху будівлі вибивався густий чорний дим.

Не гаючи часу вогнеборці включились в спеціальні апарати захисту органів дихання та зору та приступили до проведення робіт з пошуку місця горіння. О 22:35 пожежу вдалось локалізувати, та о 23:05 повністю ліквідувати у складі 6-ти ланок газодимозахисної служби.

Внаслідок пожежі вогнем знищено харчові добавки в паперових мішках на площі 30 кв. м, прожектор, електропроводку, пошкоджено стіни та перекриття на площі 150 кв.бм, два вікна, сировину та пакувальні матеріали на площі 150 кв.м.

Вогнеборцям вдалось врятувати будівлю, сировину та пакувальну продукцію на площі 2000 кв. м.

До ліквідації пожежі залучили 36 рятувальників та 9 одиниць спецтехніки.

Причини та обставини виникнення пожежі наразі встановлюються.

На пожежі ніхто не постраждав.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ