Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Львові група злочинців вимагала у мешканця 20 тис. доларів

У Львові правоохоронці затримали групу зловмисників, котрі вимагали у місцевого мешканця 20 тисяч доларів. До проведення операції були залучені бійці спецпідрозділу КОРД, зловмисникам загрожує від семи до десяти років позбавлення волі із конфіскацією майна, повідомили у Відділі комунікації поліції Львівської області.

Співробітники управління карного розшуку спільно з працівниками експериментального відділу детективів слідчого управління Головного управління Національної поліції у Львівській області за процесуального керівництва обласної прокуратури викрили групу зловмисників, котрі, застосовуючи фізичне насильство та погрози, вимагали у 41-річного львів’янина 20 тисяч доларів.

До складу злочинного угрупування входило шестеро чоловіків віком 29-51 років та 19-річна дівчина. Один з них – мешканець Запорізької області, усі інші – жителі Львівщини.

Затримали зловмисників 21 квітня під час отримання ними частини коштів у сумі 7 тисяч доларів. До проведення операції були залучені бійці спецпідрозділу КОРД.

П’ятьох з них затримано в порядку ст.208 КПК України і повідомлено про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч.2 ст.187 (розбій) та ч.2 ст.189 (вимагання) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статтей, – від семи до десяти років позбавлення волі із конфіскацією майна.

Невдовзі суд обере затриманим міру запобіжного заходу. Триває досудове розслідування.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ