Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

У Львові капелани на прикордонними грали в футбол

У Львові вперше відбувся товариський матч з міні-футболу між капеланами Львівської архиєпархії УГКЦ на базі Львівської духовної семінарії Св.Духа та прикордонниками Львівського загону і Західного регіонального управління Державної прикордонної служби.

Матчу дружби передувала тепла зустріч капеланів та прикордонників. Після свистка судді, спортивний поєдинок між командами розпочався активними атаками та контратаками. Попри динамічну, безкомпромісну гру, команди довгий час не могли підкорити ворота суперників. Нападник прикордонників відкрив рахунок – 1:0 на користь правоохоронців. Та наприкінці першого тайму військовослужбовець якій провів ряд результативних атак рахунок став 3:2 в користь прикордонників.

Другий тайм капелани розпочали активним атакуванням воріт прикордонників. Інтрига матчу зберігалася до останніх хвилин. Хитрі розпасовки та комбінації нападників з обох сторін тримали в напруженні. Проте на останніх хвилинах матчу контратака військовослужбовців досягла мети. У напруженій боротьбі перемогу здобули прикордонники. Але головне не перемога а можливість відпочити.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ