Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

У Львові на 1,5 млн гривень закупили техніку для ЗСУ

За зібрані в межах Дня міста кошти військовим купили квадрокоптери, акумулятори і старлінки.
Фото - ЛМР

Найбільше вдалось зібрати на шкільних ярмарках, на яких учні разом з батьками продавали різні смаколики та вироби до Дня народження Львова упродовж 6-7 травня. Окрім цього, у місті відбувались й інші благодійні заходи, під час яких загалом вдалося зібрати близько 1,5 млн грн, повідомляють в ЛМР.

«Коли цьогоріч перед Днем міста обговорювали, яким мав би бути День Львова, всі чітко зійшлись на тому, що до перемоги ніяких святкувань не може бути. Тож виникла ідея День міста використати для того, аби допомогти Героям.

Ми провели благодійні фестивалі в школах, заходи в закладах культури, виставку-ярмарок «Львів – місто міст» в Стрийському парку. За два дні ми зібрали близько 1,5 млн грн. Вчора за зібрані кошти було придбано і передано для ЗСУ квадрокоптери, акумулятори і старлінки», – розповів Андрій Москаленко, перший заступник міського голови Львова.

За ці кошти закупили необхідну техніку для захисників України. Вчора цю техніку символічно передали військовим бригадам. Так 125-та окрема бригада територіальної оборони Збройних сил України отримала:

·       4 квадрокоптери DJI Mavic 3T

·       20 акумуляторів DJI Mavic 3

·       1 квадрокоптер DJI Mavic 3

Для 24-ї окремої механізованої бригади придбали 7 старлінків (3 – за кошти зі шкільних ярмарків, 1 – за гроші, що зібрали під час заходів управлінь культури і туризму, ще 3 докупила компанія  Lionwood).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ