Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

У Львові на будівельному майданчику виявили боєприпаси часів ІІ Світової Війни

У Львові на будівельному майданчику виявили боєприпаси часів ІІ Світової Війни. Про це повідомили в пресслужбі ДСНС Львівщини.
Фото: ДСНС

10 жовтня о 12:03 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення, що в м. Львові на вул. Б. Хмельницького під час будівельних робіт на території будівельного майданчику виявлено два предмети ззовні схожі на застарілі боєприпаси. 

На місце події було направлено оперативну групу 1-го державного пожежно-рятувального загону м. Львова, працівники якої ідентифікували небезпечні знахідки, як 82 мм мінометні міни часів ІІ Світової Війни. Цього ж дня о 17:00 піротехнічною групою 2-го Спеціального центру швидкого реагування ДСНС України боєприпаси вилучено та знищено встановленим порядком.

У разі виявлення боєприпасів або речей, за зовнішніми ознаками схожих на боєприпаси, необхідно негайно повідомити про знахідку до Службу порятунку"101".

ПАМ’ЯТАЙТЕ Правильно і безпечно знешкодити вибухонебезпечні предмети здатні лише досвідчені фахівці. Ні в якому разі не намагайтеся робити це самі, адже це може призвести до трагічних наслідків.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ