Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

У Львові на День міста замінували вокзал, аеропорт та п'ять готелів

3 травня близько десятої ранку на електронну пошту Головного Управління національної поліції у Львівській області надійшло повідомлення про замінування Львівського Головного залізничного вокзалу, пл. Двірцева, 1, аеропорту м. Львова ім. Д. Галицького та 5 готелів міста Львова, а саме: «Панорама» пр. Свободи, 45, «Сент Федер» пл. Звенигородська, 3, «Данило Ін» вул. Галицька, 20, «Цісар» вул. Городоцька, 65, «Ін Львів» вул. Романчука, 15. Вимог, виконання яких могло б відвернути вибух, не висувалось.

Про це інформує Департамент з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

На місці події працювали підрозділи сил ЦЗ області і міста Львова.

З приміщень вокзалу було евакуйовано 450 осіб, з них 90 осіб персоналу. О 11:20 год. обстеження території вокзалу було завершено. Вибухового пристрою не виявлено. Затримки в русі поїздів не було.

Під час обстеження з будівлі аеропорту було виведено 500 осіб, з них 100 обслуговуючого персоналу. О 11:20 год. обстеження було завершено. Вибухового пристрою не виявлено. Затримок рейсів на приліт та на виліт не було.
З готелю «Панорама» евакуація осіб не проводилась. О 11:15 год. обстеження було завершено. Вибухового пристрою не виявлено.
З готелю «Сент Федер» було евакуйовано 25 осіб враховуючи й персонал даного закладу. О 12:00 год. обстеження було завершено. Вибухового пристрою не виявлено.
З готелю «Данило Ін» було евакуйовано 16 осіб враховуючи й персонал даного закладу. О 13:15 год. обстеження було завершено. Вибухового пристрою не виявлено.
З готелю «Цісар» евакуація осіб не проводилась. О 11:35 год. обстеження було завершено. Вибухового пристрою не виявлено.
З готелю «Ін Львів» було евакуйовано 6 відвідувачів та 2 особи персоналу. О 13:00 год. обстеження було завершено. Вибухового пристрою не виявлено.
Проводяться заходи по встановленню особи, яка надала неправдиве повідомлення.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ