Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Львові "на гарячому" затримали грабіжників

Як повідомили у прес-службі Патрульної поліції Львівської області, на вулиці Личаківський патрульні 4 батальйону Олег Мацула та Дмитро Боднар помітили трьох невідомих, один з яких витягнув із сумки чоловіка, який перебував в стані алкогольного сп'яніння, паспорт, телефон, павербанк та інші речі.
Фото: Патрульна поліція Львівської області

Поліцейські негайно відреагували і не дали можливості піти згаданим особам. При поверхневій перевірці у 38-річного львів'янина, який раніше вже притягався за аналогічні злочини, виявили речі потерпілого 19-річного юнака. Оскільки хлопець перебував у безпорадному стані, він не мав змоги написати заяву. Свідком події став його одноліток. На місці працювала слідчо-оперативна група Личаківського відділу поліції.

Дякуємо патрульним 4 батальйону за службу!

Кілька порад від нас як вберегтися від вуличних грабежів:

  • По-перше, намагайтеся у вечірній та нічний час доби без нагальної потреби не перебувати одному на вулиці чи в громадському транспорті.

Невелика кількість перехожих та відсутністю ймовірних очевидців дають зловмисникам більше підстав для вчинення пограбування.

  • Виходячи з дому у темний час доби, якщо нема необхідності, не тримайте в руках мобільні телефони чи гаманці, не провокуйте таким чином грабіжників.
  • Потерпілими, в основному, є категорія людей, що не може надати активного опору правопорушнику. Це можуть бути люди похилого віку, жінки, підлітки чи особи, які перебувають у нетверезому стані.

Патрульні наголошують, якщо ви стали свідком чи учасником будь-якого правопорушення, не зволікайте та одразу телефонуйте на лінію 102. Бережіть себе та своїх близьких!

Нагадаємо, як писало Гал-інфополіція Львівщини розшукує підозрюваного у грабежі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ