Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

У Львові на Личаківській обвалився шматок балкону: мало не вбило жінку

30 липня у Львові на Личаківській, 47 обвалився шматок балкону: мало не вбило жінку, - про це на своїй сторінці на ФБ повідомила ГО "Варто".

Зокрема, у повідомленні сказано: "Шановні мешканці Львова та гості міста , будьте ОБЕРЕЖНІ!!!

Гуляючи старенькими вулицями Львова, будьте пильними! Особливо, коли проходитиме повз будинки з балконами. У суботу стали свідками прикрої ситуації, котра сталася з молодою мамою. На вулиці Личаківський є будинок 47, на фасаді якого балкони в аварійному стані вже давно (як і багато інших, які, до слова є пам'ятками архітектури і розташовані в історичному арелі). І от, молода жінка з візочком та дитиною і зі своєю подругою, проходила коло цього будинку 30.07.16 близько 19:30 і стала жертвою обвалу балкону. Великий кавалок каменюки, який летів з нього, впав жінці з візочком на голову. Жінка отримала травму голови. З травмою голови та в крові жінка чекала на швидку допомогу, ледь не втрачаючи свідомості. Поруч були два свідомих юнака, котрі вже встигли надати жінці першу медичну допомогу і викликали швидку та поліцію. Страшно усвідомлювати, що цей "кавалок" міг потрапити у візочок з дитиною... А якщо б розміри кавалку були більші, він би міг залишити дитину без матері. 

Дана ситуація свідчить про безпорадність ЖЕКів та повне нехтування ЛМР такими проблемами, як нагляд та котроль щодо експлуатації житлового фонду міста Львова. Небезпечно-аварійний стан будівель, у старій частині нашого міста, підкреслює цинічність керуючої верхівки нашого міста, яка декларує , що все у нас по-європейському.
Два Львова, десонансна реальність. Один для туристів та інвесторів, він будується та розширюється, інший для мешканців-він потерпає від завалів, сміття та руйнації культурно-історичних пам'яток архітектури".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ