Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

У Львові на місці ракетного удару провели оперативне засідання

Фото: ЛМР
Фото: ЛМР
Фото: ЛМР
Фото: ЛМР
1/2
На місці ранкової атаки ворога на Львів відбулось виїзне позачергове засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, де прийняли перші оперативні рішення щодо ліквідації наслідків. Про це повідомили у ЛМР.

«Пошкоджено 18 житлових будинків. Вибито понад 400 вікон. Зараз приведуть плівку, щоб швидко закрити вибиті вікна. Також є пошкоджені двері, сходові клітки.

Також приймаємо зараз рішення про компенсацію 12 тисяч гривень за кожне вибите вікно і 8 тисяч – за двері. Працюємо з благодійними організаціями, бо є певні речі, які ми, як місто, не зможемо покрити.

Уражено дві школи та один дитячий садок. Учні тих шкіл відсьогодні тимчасово будуть навчатися онлайн.

В бізнес-центрі на вул. Науковій, 7а буде виїзний ЦНАП для оперативної роботи.

Маємо максимально оперативно допомогти людям і відновити всі уражені будівлі», – сказав під час засідання Андрій Садовий, міський голова Львова.

Садовий: є попадання в об’єкт інфраструктури у Львові

Як уточнили в управлінні освіти міста, пошкодження є у дитячому садочку №165,  школі №45 та приватній Школі вільних та небайдужих. 

Як зазначив перший заступник міського голови Львова Андрій Москаленко, на ліквідацію наслідків ракетного удару, як для мешканців, так і для бізнесу, будуть виділяти кошти з резервного фонду. Постраждалому бізнесу передбачені виплати по компенсаційних ваучерах, зараз на місці здійснюються обстеження. Було пошкоджено Центр зайнятості, його зараз також обстежують.

Три вулиці у Львові тимчасово перекрили, – Козицький

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, вранці 15 лютого, рашисти завдали ракетного удару по Україні. У Львові є влучання, у декількох будинках повибивало вікна.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ