Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

У Львові на пішохідному переході автівка наїхала на 6-річного хлопчика

17 січня о 09:00 год. в м. Львові, по вул. Городоцька, 233, мешканець м. Львова 1991 року народження, керуючи автомобілем "Рено Кенгу", здійснив наїзд на малолітнього пішохода, мешканця м. Львова 2013 року народження, який переходив дорогу пішохідним переходом. Про це інформує Департамент з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

Внаслідок ДТП пішохід отримав відкритий перелом кісток лівої гомілки і був госпіталізований в МДКЛ.
Обставини події встановлюються.

Як повідомили у Відділі комунікації поліції Львівської області, правоохоронці попередньо встановили, що водій автомобіля «Рено Кенго», 28-річний львів’янин, на пішохідному переході скоїв наїзд на шестирічного жителя Львова, котрий переходив проїзну частину. Внаслідок наїзду хлопчик отримав тілесні ушкодження, зокрема перелом гомілки, та був доставлений у лікарню.

Поліцейські встановлюють обставини ДТП, відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) КК України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ