Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

У Львові на території лікарні святого Луки облаштовують модульний діагностичний центр

На території лікарні святого Луки Першого медоб’єднання Львова монтують модульний діагностичний центр. Це буде одноповерхова будівля, загальною площею 400 кв.м, де надаватимуть усі види невідкладної діагностики.

Як пояснює генеральний директор лікарні святого Луки Василь Трунквальтер, модульний центр працюватиме як повноцінне діагностичне відділення і допомагатиме всім пацієнтам, які звертатимуться в лікарню святого Луки і будуть потребувати обстеження. Це МРТ, УЗД, рентген-діагностика, ендоскопічна, офтальмологічна, кардіологічна, терапевтична, хірургічна діагностики та інші.

«Наша лікарня приймає велику кількість пацієнтів – і мешканців міста, і переселенців, і поранених українців. Це модульне містечко дозволить збільшити наші можливості в діагностиці і приймати ще більшу кількість пацієнтів, яким потрібна допомога», - каже Василь Трунквальтер. І додає, що лише за півроку лікарня обстежила понад 20 тисяч пацієнтів.

Мобільний діагностичний центр складатиметься з кількох споруд, зокрема з набору лікарняних, технічних і санітарно-побутових приміщень, призначених для надання медичних послуг.

Вартість проєкту – 3,5 мільйона євро. Його фінансує німецька компанія GIZ у межах співпраці з Першим медичним об’єднанням Львова.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ