Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

У Львові на вул. Городоцькій горіла квартира: врятували чоловіка

Як повідомили 20 липня Гал-інфо у прес-службі ДСНС Львівської області, у м. Львів на пожежі в квартирі врятовано чоловіка, також 6 осіб виведено на свіже повітря.
Фото: ДСНС

20 липня о 06:03 до Служби порятунку ʺ101ʺ надійшло повідомлення про пожежу в м. Львові на вул. Городоцька, 60. Пожежа виникла в квартирі на другому поверсі чотириповерхового житлового будинку.

До місця події негайно виїхали вогнеборці 2 державної пожежно-рятувальної частини м. Львова та оперативно-координаційний центр ГУ ДСНС України у Львівській області.

Через сильне задимлення рятувальникам довелось працювати в апаратах захисту органів дихання.

На момент пожежі в квартирі перебував власник, рятувальники вивели чоловіка із задимленого приміщення. Водночас, з метою гарантування безпеки мешканцям багатоповерхівки, з верхніх поверхів, на вулицю було виведено 6 осіб.

Завдяки оперативним та професійним діям рятувальників, вдалось швидко загасити пожежу та не допустити подальшого розповсюдження вогню. Так, о 06:20 вогнеборцям вдалось локалізувати пожежу, та о 06:22 ліквідувати в складі ланки газодимозахисної служби. Внаслідок пожежі вогонь знищив речі домашнього вжитку на площі 2 кв.м.

До ліквідації пожежі залучили 11чоловік особового складу та 3 одиниці спецтехніки.

Причини та обставини виникнення пожежі наразі встановлюються.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ