Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

У Львові на вулиці Любінській горіла квартира

Як повідомили 24 березня Гал-інфо у прес-службі ДСНС Львівської області, патрульні евакуювали людей із задимленого будинку.
Скріншот з відео ДСНС

Сьогодні, 24 березня, близько 3-ї години ночі на спецлінію 102 надійшов виклик про пожежу на вулиці Любінській. Як повідомив заявник, на 4 поверсі горить одна із квартир.

За лічені хвилини на місце події прибули патрульні роти ТОР, які виявили, що на четвертому поверсі квартира вже повністю охоплена полум'ям. Вони негайно повідомили ДСНС та викликали додаткові екіпажі поліції для допомоги в евакуації людей.

Патрульні розпочали евакуацію мешканців будинку. Організовано виводили людей із зони можливого ураження, адже задимлення в будинку посилювалось.

Не допустивши паніки серед мешканців, патрульні вивели на свіже повітря близько 30 людей. Найважче було вивести мешканців 5 поверху, адже задимлення було критичне, видимості нульова. Проте, патрульні швидко зреагували, використавши протигази вони допомогли п'ятьом літнім людям покинути приміщення.

На місце події прибули вогнеборці, які ліквідували пожежу.

83-річній власниці постраждалої квартири лікарі надали медичну допомогу. На щастя, під час пожежі ніхто не постраждав.

Для встановлення всіх обставин події на місце викликали слідчо-оперативну групу Залізничного відділу поліції, яка і встановить причину займання.

Дякуємо нашим поліцейським за відвагу та професіоналізм! Ми завжди поряд та готові допомогти кожному, хто цього потребує!

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, у Львові горів автомобіль "Dacia Logan".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ