Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

У Львові на вулиці Стрийській горіла квартира, госпіталізовано двох людей

Фото ДСНС
Фото ДСНС
Фото ДСНС
Фото ДСНС
Фото ДСНС
Фото ДСНС
1/3
У м. Львів на пожежі врятовано двох людей. Про це повідомили 11 жовтня Гал-інфо у пресслужбі ДСНС Львівської області.

11 жовтня о 15:04 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу в м. Львові на вул. Стрийська, 101. Пожежа виникла в квартирі на першому поверсі дев'ятиповерхового житлового будинку .

До місця виклику негайно виїхали пожежно-рятувальні підрозділи м. Львова та оперативно-координаційний центр Головного Управління ДСНС України у Львівській області.

На момент прибуття вогнеборців до місця виклику, квартира була сильно заповнена отруйними продуктами згорання. З вікна квартири вибивався дим.

Не гаючи часу рятувальники включились в спеціальні апарати захисту органів дихання та зору та приступили до проведення робіт з ліквідації загоряння. Під час розвідки пожежі було виявлено двох людей, без свідомості. Потерпілих рятувальники винесли на свіже повітря та передали працівникам медичної служби.

Потерпілими виявились, власник 1963 року народження та його дружина, 1961 року народження, яких в стані середньої важкості госпіталізовано у "КНП" Клінічну лікарню швидкої допомоги.

О 15:37 вогнеборці локалізували пожежу, та о 15:48 ліквідували в складі однієї ланки газодимозахисної служби. Внаслідок пожежі вогнем знищено вікно, облицювання стін на площі 25 м кв та речі домашнього вжитку на площі 10 м кв.

До ліквідації пожежі залучили 20 чоловік особового складу та 5 одиниць спецтехніки.

Обставини події та причини виникнення займання встановлюються.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, у Львові від отруєння чадним газом померла людина, ще двоє - в лікарні.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ