Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

На вулиці Виговського у Львові горів десятиповерховий будинок

Фото ДСНС
Фото ДСНС
Фото ДСНС
Фото ДСНС
Фото ДСНС
Фото ДСНС
Фото ДСНС
Фото ДСНС
Фото ДСНС
Фото ДСНС
Фото ДСНС
Фото ДСНС
Фото ДСНС
Фото ДСНС
1/7
10 травня о 20:49 надійшло повідомлення про пожежу у м. Львові на вул.Виговського, 1 у десятиповерховому житловому будинку у квартирі та загальному коридорі на 2-му поверсі та на 3-му поверсі загального коридору. Про це повідомили Гал-інфо у пресслужбі ДСНС Львівської області.

До місця виклику виїхали пожежно-рятувальні підрозділи м. Львова, оперативно-координаційний центр та мобільно оперативна група на чолі з начальником ГУ ДСНС у Львівській області Юрієм Кагітіним.

Пожежу на 2-му та 3-му поверхах локалізовано о 21:19 та ліквідовано о 21:22.

Під час гасіння пожежі було виявлено нові осередки на евакуаційній сходовій клітці житлового будинку з 2-го по 10 поверх, у тому числі у надбудові на даху будівлі, а також на основній сходовій клітці з 3-го по 5-й поверхи.

Пожежу ліквідовано о 23:04 в складі 2-ох ланок газодимозахисної служби.

Внаслідок пожежі отруїлись продуктами горіння 2 особи, подружжя 1936 та 1938 років народження. Потерпілих в стані середнього ступеня важкості госпіталізовано до Львівської обласної клінічної лікарні.

Внаслідок пожежі вогнем знищено речі домашнього вжитку в квартирі на 2-му поверсі на площі 60 кв.м, речі в коридорах на 2-му та 3-му поверхах загальною площею 70 кв.м, речі побутового вжитку на евакуаційній сходовій клітці з 2-го по 10 поверх площею 160 кв.м та дерев’яну покрівлю надбудови на горищі на площі 10 кв.м. Крім того вогонь знищив облицювання стін основної сходової клітки з 3-го по 5-й поверхи.

Всього підрозділами ДСНС врятовано – 112 осіб, з них 15 дітей. Крім того, з будівлі житлового будинку було евакуйовано – 45 осіб.

До ліквідації пожежі залучили 50 осіб та 11 одиниць спецтехніки.

Обставини події та причина виникнення пожежі встановлюються.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ