Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Львові начальник управління Держпродспоживслужби одного з районів попався на хабарі

1/2
Понад 20 тисяч гривень неправомірної вигоди посадовець вимагав за надання в оренду нежитлових приміщень колишнього пункту ветеринарної медицини під об’єкт торгівлі. Затримали його на автостанції. Про це повідомив департамент захисту економіки Національної поліції України.

Понад 20 тисяч гривень неправомірної вигоди посадовець вимагав за надання в оренду нежитлових приміщень колишнього пункту ветеринарної медицини під об’єкт торгівлі. Затримали його на автостанції.

Працівники Управління захисту економіки (УЗЕ) у Львівській області ДЗЕ Нацполіції припинили систему здирництва, організовану начальником Управління Держпродспоживслужби одного з районів області.

Затримали його на автостанції Львова оперативники УЗЕ та слідчі обласної поліції. Кошти керівник держустанови одержав за надання в оренду нежитлових приміщень колишнього пункту ветеринарної медицини під об’єкт торгівлі. Поліцейські вилучили 18 тисяч гривень та 200 доларів США, які він отримав від підприємця.

Слідчим управління ГУНП у Львівській області відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст. 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

Оперативники УЗЕ у Львівській області встановлюють інші факти вимагання та одержання посадовцем неправомірної вигоди за вирішення аналогічних питань.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ