Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Кримінал

У Львові «наймасштабніша афера за 20 років незалежності України»

Сьогодні, 21 жовтня, на сесії Верховної Ради депутат Ярослав Кендзьор повідомив про скандал навколо псевдопрофесора-нейрохірурга Андрія Слюсарчука. Ситуацію, що склалася, він назвав наймасштабнішою провокацією та аферою за 20 років незалежності України.

У своєму виступі він послався на унікальне журналістське розслідування газети «Експресу. Ярослав Кендзьор висловив своє обурення з того приводу, що людина з рівнем освіти ПТУ зі спеціальністю маляр-штукатур лікує людей.

Ярослав Кедзьор (за стенограмою сайту ВРУ): «Шановні друзі, я хочу сьогодні підняти достатньо незвичне питання, незвичну проблему, це, з мого погляду, наймасштабніша провокація, наймасштабніша афера за 20 років незалежності України. Маю на увазі цей унікальний журналістський матеріал, журналістське розслідування, яке зробили журналісти львівської газети "Експрес", щодо так званого професора-нейрохірурга, геніального чоловіка з "геніальними" здібностями Андрія Слюсарчука. Про це можна було би і не згадувати, просто потішитися цією публікацією. Але, коли журналістське розслідування фіксує у своїй газеті те, що діяльність цього авантюриста, який має освіту на рівні ПТУ і спеціальність маляра і штукатура, і ця людина назвала себе нейрохірургом і звідкільсь, як стверджують журналісти у своєму розслідуванні переважно із Москви, привозить різні психотропні речовини, препарати, і лікує, і робить процедури людям. І вони наводять приклади відвертого вбивства, внаслідок тих процедур, людей. Тобто все це відбувається у Львові, на теренах Львівщини, в інших областях України. Коли людина використовує всю цю свою авантюру лишень для здирства величезних грошей, бо коли він вимагає, цей псевдолікар, псевдонейрохірург, вимагає величезні гроші у валюті у людей, які хворіють вже невиліковною хворобою, і, навпаки, так би мовити, страхає тих людей, які цілком здорові, але залякує їх присутністю в їхньому організмі якихось також міфічних невиліковних хвороб, і збагачується у такий спосіб».

І далі: «Що ця людина зав'язана і ходить безкарно, і проводить свою лікарську, так звану, практику вже багато років у зв'язку з тим, що є покровительство працівників міліції, прокуратури, Служби безпеки, і сьогодні ці правоохоронні органи займаються будь-чим, тільки не профілактикою нашого суспільства, щоб ліквідувати от таку небезпечну особу, як цей псевдохірург, псевдопрофесор і вчений.

І ще одне унікальний, так би мовити, факт цього дослідження. Як стверджують журналісти, що два дипломи медичного Московського і Вінницького медінституту фальшиві. Єдине, що не фальшиве, – це посвідчення професора, яке видано Міністерством освіти України під керівництво славнозвісного товариша Табачника. Дякую».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ