Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Львові нетверезий водій вкусив патрульного за руку

Фото: патрульна поліція Львівської області
Фото: патрульна поліція Львівської області
Фото: патрульна поліція Львівської області
Фото: патрульна поліція Львівської області
1/2
Як повідомили Гал-інфо у прес-службі Патрульної поліції Львівської області, нетверезий, агресивний водій вкусив патрульного за руку.

19 червня близько 6 години, на вулиці Караджича, патрульні зупинили автомобіль "BMW", водій якого мав ознаки сильного алкогольного сп'яніння. В салоні, під кермом, лежала одна порожня пляшка з-під алкоголю і одна закоркована.

У Львові нетверезий водій побив поліцейського

Йому запропонували пройти перевірку, однак чоловік відмовився і почав поводитися агресивно. Поліцейські прийняли рішення затримати його.

33-річний львів'янин під час затримання чинив опір і вкусив поліцейського за руку, а другого вдарив головою в обличчя. Чоловіка супроводили у відділ поліції.

На порушника склали протокол за ч.1 ст.130 (Керування транспортним засобом в стані сп'яніння) КУпАП.

Поліцейські звернулися за медичною допомогою. Тепер чоловікові загрожує відповідальність за ст.2 ст. 345 (Умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу побоїв, легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків) ККУ.
Санкція статті передбачає обмеження волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк.

Загалом вночі, 19 червня, патрульні склали 13 протоколів на водіїв, які керували транспортними засобами в нетверезому стані.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ