Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Львові обрали запобіжний захід правоохоронцю-хабарнику

Як повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області, сколівському правоохоронцю, який вимагав 65 тис. грн хабара, обрали запобіжний захід

Прокуратурою області, спільно з територіальним управлінням ДБР розташованого у м.Львові та Службою безпеки України Львівщини, 06.06.2019, затримано одного з керівників  Сколівського відділу поліції за підозрою у отриманні 65 тис. грн неправомірної вигоди за не притягнення особи до кримінальної відповідальності.

Під час досудового розслідування посадовцю оголошено підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст. 368 КК України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою).

Крім цього, ухвалою слідчого судді Личаківського районного суду м.Львова у суботу, 8 червня 2019 року, фігуранту обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення більше 96 тис. грн застави.

Тепер за вчинене підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі терміном до 10 років з конфіскацією усього майна. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ