Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

У Львові пасажир трамваю напав на контролерок

На місце пригоди контролерки одразу викликали поліцію.
трамвай

У неділю, 21 липня, в трамваї №3 пасажир, в якого зафіксували незавалідований проїзд, напав на двох контролерок та ударив їх в обличчя і по голові.

Це сталося близько 12:30 на вул. Горбачевського, повідомили у ЛКП «Львівавтодор».

«Ми з колегою перевіряли оплату проїзду. Під час перевірки одного з пасажирів виявили, що у нього відсутня успішна валідація. Однак чоловік це заперечував і сказав, що валідувався. Додаткова перевірка підтвердила, що проїзд був незавалідований. Після цього він почав кричати, лаятися та напав на мене. На прохання заспокоїтися, погрожував фізичною розправою та раптово вдарив мене в обличчя. Крім того, підійшов до іншої працівниці контролю і також вдарив по голові.Дуже неприємна ситуація, адже ми просто виконували свою роботу. Досі у шоковому стані, пощастило лише, що відбулися синцями. 

Також щиро вдячні всім небайдужим пасажирам, які були у трамваї і миттєво втрутилися у ситуацію – стали на наш захист та намагалися зупинити агресивного чоловіка”, – розповіла одна з контролерок, яка працювала на маршруті.

На місце пригоди контролерки одразу викликали поліцію. На пасажира склали протокол за ст. 173 КУпАП (дрібне хуліганство). Максимальне покарання, відповідно до цієї статті,  – до 15 діб адміністративного арешту. «Наразі очікуємо рішення суду», - додали в комунальному підприємстві.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ